PROJECTE

La Filomena Filalletres fila contes, ho fila tot! és un programa de foment de l’hàbit lector i ús de la biblioteca pública centrat en visites a la Biblioteca per part dels grups escolars en companyia de la que s’ha convertit en la mascota de la sala infantil, la Filomena.

Es basa en la creació d’un itinerari trimestral de visites que evolucionen cap a un coneixement i familiarització creixents dels llibres i la Biblioteca. Aquestes visites compten amb la particularitat de combinar activitats d’animació a la lectura amb les típiques accions de formació d’usuaris.

El projecte va néixer el febrer del 2007, després d’una primera fase d’estudi i definició portada a terme entre el personal de la Biblioteca Municipal de Constantí, Muntsa Plana i Calilé empresa proveïdora de serveis de dinamització lectora i cultural encarregada de la definició inicial del projecte i que encara ofereix suport en el desenvolupament del mateix.

En aquests primers anys de funcionament no hem parat de recollir èxits i felicitacions pel nostre projecte. Tots estem molt orgullosos dels resultats obtinguts, sobretot en veure la cara de felicitat dels nens i nenes de Constantí quan assisteixen a les seves cites amb la Filomena.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s